Liten arg tant. Nördig matskribent, inspirerande föreläsare, sisådär semivegan (fegan) av klimatskäl och vindrickare av guds nåde. Har drivit bloggen Matälskaren sen 2005. Favoritämnen? Konstiga kryddor, matkemi, smarta knep och lite insiderrapporter från krogvärlden.
Med utgångspunkt i den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen.
Efter sin succé med boken Matmolekyler är Lisa Förare Winbladh äntligen tillbaka. Den här gången med en helt oumbärlig kokbok. Lisa skriver långa recept med många ingredienser.
Kommentarer
letade efter dig, var inne en sväng på lunchen. Skriv mer....jag vill läsa!
Nu var det ett tag sedan det kom ngt nytt från läktarplats....... Hålls vi på halster?
Det är väldigt roligt att långpeppar blivit trendigt. Det är ju Sveriges första pepparimport. Väldigt god skogig smak. Jag blir allt mer övertygad om att retro kommer bli stort inom mat, och då menar jag retro som i hundratals år tillbaka. Nästa år kommer de koka allt i mandelmjölk.
Sidor