Sigeuchi namul: Koreansk spenatsallad

Det finns ingenting som kan gå snett med den här rätten. Ingenting.


Portioner: 4
Tid: 10 min
Du behöver: 

en stor påse färsk spenat (inte babyspenat, utan vanlig)
1 msk soja (koreansk eller ljus japansk)
2 tsk sesamolja
1 finhackad vitlöksklyfta
1 finstrimlad salladslök
sesamfrön till garnering

Gör så här: 
  1. Skölj spenaten och torka av den. Släng den i en het nonstickpanna eller wok och vänd runt den så att den smälter ihop till nästan ingenting - det går fort!
  2. Krama ut eventuell vätska ur spenaten och blanda den med övriga ingredienser. Garnera med sesamfrön.

Bild för Margit Richert
2010-05-15
Av

Mer från Margit Richert


Bild för Margit Richert
2015-06-07
Bild för Margit Richert
2015-06-07
Bild för Margit Richert
Bild för Margit Richert
2013-11-05