Jordgubbar med halvah och yoghurtkräm


Portioner: 4
Tid: 15 min
Du behöver: 

1 liter jordgubbar
1/2 msk rosenvatten
75 g neutral halva
2 msk grovhackade pistaschnöttet

Yoghurtkräm:
2 dl mellangrädde (27%)
1 dl tjock yoghurt
1/2 tsk finrivet citronskal
2 msk flytande honung

Gör så här: 
  1. Halvera jordgubbarna och blanda dem med rosenvatten. Låt stå i rumsvärme och samla smak medan du förbereder resten.
  2. Blanda yoghurten med citronskal och honung. Vispa grädden och vänd försiktigt ner yoghurtblandningen.
  3. Varva jordgubbar, kräm och smulad halvah i fina glas. Dekorera med  pistaschnötter.

Bild för Lisa Förare Winbladh

Mer från Lisa Förare Winbladh


Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh
Bild för Lisa Förare Winbladh