Glutenfri krusbärskaka

Du behöver: 

100 g smör
1 dl socker
2 ägg
3  dl mandelmjöl
½ dl bovetemjöl
vaniljpulver
1 nypa salt
krusbär

Gör så här: 

Sätt ugnen på 175° grader. Smält smöret i kastrull, gärna tills det blivit lite brunt. Vispa ihop ägg och socker och blanda ner mjöl, vaniljpulver efter behag och lite salt. Rör ner smöret och häll ner smeten i en smörjd form. Häll på krusbär på toppen tills du skäms, eller tills det är fullt.  Grädda i ca 25 minuter. Var sjukt nöjd med dig själv.

Bild för Maria Paulsson
2016-07-27
Av

Mer från Maria Paulsson


Bild för Maria Paulsson
2020-01-31
Bild för Maria Paulsson
2020-01-29
Bild för Maria Paulsson
2020-01-16
Bild för Maria Paulsson
2020-01-08
Bild för Maria Paulsson
2020-01-07