Enkel räkcrème med fänkål

Enkel räkcrème

Receptmakare: JENS LINDER

4 portioner

Tid: 10 minuter

En smaskig räkröra för smörgåsar, rostade eller sandwichar.

  • 1 dl majonnäs (Hellmans eller egen)
  • 100 g rensade räkor
  • 1/2 tsk fänkålsfrön
  • 2-3 droppar grön tabasco
  • 1 tsk tomatpuré (helst Muttis triplo)
  1. Blanda majonnäs, räkor, tomatpuré och tabasco.
  2. Stöt fänkålsfröna i mortel och ös ner dem i räkblandningen.
  3. Mixa alltsammans till en slät smet. Smaka av. Bred på rostat bröd eller använd som fyllning i sandwichar.

Bild för Jens Linder

Mer från Jens Linder


Bild för Jens Linder
Bild för Jens Linder
Bild för Jens Linder
Bild för Jens Linder
Bild för Jens Linder