Bonnier Fakta

Bonnier Fakta är Sveriges ledande illustrerade fackboksförlag. Vi vill ge ut unika böcker som berör, möter behov, ger ny kunskap och skapar ha-begär  – böcker som förenar fakta och kvalitet med det nyskapande.

Bonnier Fakta ger ut böcker inom ämnen som du känner igen – mat och dryck, hälsa och träning, mode och skönhet, föräldraskap, trädgård och natur, kultur och historia – men förhoppningsvis på ett sätt som gör att du upptäcker något du inte tidigare visste. Hos oss möter du de främsta upphovsmännen; de bästa kockarna, psykologerna, träningsproffsen, föräldraskapsexperterna, historikerna, journalisterna, byggnadsvårdarna, modevetarna, tårtkreatörerna, visionärerna, dietisterna, trädgårdsexperterna, ornitologerna, konstnärerna, fotograferna, stylisterna, bagarna, författarna, underhållarna och berättarna …

Mat med känsla

” Min dröm är att skriva en kokbok om hur man lagar mat med känslorna.’ Det sa jag på uttagningen till Sveriges Mästerkock 2012. Att vinna verkade oöverstigligt, men under tävlingens gång kände jag verkligen att jag ville skriva den där boken, om jag så skulle behöva muta förläggare med marängtårtor och fläskbogar.”

Varsågod, i Sigrids kök är allt gott och äkta, långkoket i husmantappning lika väl som den fina och festliga bjudmaten eller den snabba vardagspastan.

Goda, närande, rykande heta soppor för vardag och fest!

Kockens bästa festmat – à la LCHF

Nu kan du göra festmåltiden både till en fantastisk smakupplevelse och en välgärning för kroppen. I den här boken hjälper dig Jens Linder att göra härlig, rustik och lite lyxig festmat med väldigt lite kolhydrater (LCHF). Helt oemotståndligt.