Matlagningen just nu

Det är ingen idé att jag lägger upp recept för närvarande, jag gör ändå samma mat hela tiden. Mekaniskt. Jag tar lite grejer som jag rafsat ihop och lägger dem på en långpanna med papper i botten, droppar olja och flingsalt över, bakar av i 200°C ungefär en halvtimme och avslutar med några minuter under grillen. Sedan äter vi det med diverse blad. Det är gott. Men mycket till matlagning är det väl egentligen inte. Om man med matlagning syftar med något man kan skryta om på internet. Om en stund spelar jag in min sista intervju för Landet Brunsås. Den 9:e gör vi vårt sista gemensamma programlederi för seriens sista avsnitt. Sedan börjar sommaren för mig. Det har tydligen kommit löv och grejer på träden har jag hört. Det där skära längst ner som ser lite trist ut är förresten skinka. Undrar var jag lagt mina frågor? Allt är en enda röra. Hej.

Bild för Lotta Lundgren

Mer från Lotta Lundgren


Bild för Lotta Lundgren
Bild för Lotta Lundgren
Bild för Lotta Lundgren
Bild för Lotta Lundgren
Bild för Lotta Lundgren