Bedel på Mistral
Hej kära läsare, här sitter jag och smuttar på min lön, en flaska Le Mont Alexandre Jouveaux och suktar efter att tända eld på något. Innan jag sätter mina drömmar i verket tänkte jag emellertid ta mig tid att göra ett litet undantag, ett undantag från mitt numera måttliga skrivande här, och leverera ett inlägg bara några dagar inpå det tidigare.
Det är inte utan anledning, det är av medlidande med er kära läsare. Det är nämligen så att fredagen den 20e april gästas Restaurang Mistral av inga mindre än familjen Francoise Bedel direkt från champagne. Ni som är frekventa besökare hos oss vet att vi är mycket förälskade i familjens champagner och mer eller mindre helt har brutit med rödvinet som varmrättsvin till förmån för fantastiska biodynamiska pinot meunier-skumpor från Bedel. Att familjen för andra gången väljer att besöka oss är en stor ära och givetvis ett stort nöje.
Fredagen den tjugonde blir det champagne tills det sprutar bubblor genom öronen. Mat och vin allt till ett i det närmaste pinsamt pris av 1400 riksdaler. Men passa på för tusan!
Bokningssytemet på Mistral är ju som det är, ingen vaktar telefon för vi har faktiskt mat att laga, prata in meddelande på telefonsvararen 08-10 12 24 så ringer vi upp. Eller maila info@mistral.nu . I värsta fall kan ni kontakta mig också men de två andra vägarna är att föredra.
Kommentarer
Jag tror dock inte på rykten ;)
Haha, en något överentusiastisk reaktion på detta, liksom det oväntat snabba och utropsteckensrika svaret på min bordsbokning, kanske var det också du?
"JAA!!! Ni är varmt välkomna!!
Ses då!!
Mistral
Sockenvägen 529
Enskededalen
+468 10 12 24
info@mistral.nu "
Ja och det kan ju enligt ryktet vara sista gången man får gå till Mistral så passa på!
Ja! Hurraaaaa!!!!!
Låter sjukt lockande, men nu har jag i alla fall bokat födelsedagsmiddag på Mistral 4e maj, hurra!
Som sagt, bara ett envetet rykte som jag inte tror på.
MISTRAL ÄR BÄST!!!
Vad är det för rykte egentligen? Mistral kommer finnas typ foreverever, inte minst tack vare den överentusiastiska personalen.
Och nej Hanna det var faktiskt inte jag utan chefen, men entusiasmen är smittsam :). Ser fram emot att ni kommer!!!!!!
Sidor