Till att börja med – vad jobbar ni med?
LL: Jag är copywriter, matskribent och kokboksförfattare med ett par titlar på mitt samvete.
HF: Jag jobbar inte.
Hur länge har ni samarbetat?
LL: Sedan januari 2007. Jag var hemma med mitt första barn, hade skrivklåda och tänkte väldigt mycket på vad vi skulle äta till middag.
HF: Så en kväll stoppade någon ett mystiskt piller i våra latte och när vi vaknade till sans var vi bloggare!
En pratsam hemmafru, en försvunnen vigselring, en österrikisk sexolog, ett borttrollat fläskberg, futurister på krigsstigen, rotfrukter i motljus, frigörande övningar, dansmaskiner och kölhalning,
Kommentarer
Hahaha, jag jobbar inte så! Jag väntar in min tur tills varje fenomens anhängare uppnått en viss kritisk massa. Då kommer jag och sätter ner foten i de breda lagren. Att vara först ut och först blasé lämnar jag till de unga och ängsliga. Puss.
Är det nån här som har kollat upp det där Facebook som det snackas om?
Här hemma gläds jag över att den vanligaste frågan "va e de?" numera alltid följs upp med "gott?".
Det kan nog bli nåt av den där ungen.
Min systersons favorit sida när det gäller mat...
Åh, jag troddde det var: Var det bra för dig?
fast det är ju typ samma sak, fast lite senare.
Jo, men du borde lägga till http;//www.b3ta.com till din läslista. så får du allt sånt här när det är nytt, och när det är roligt.. (och då är det hysteriskt roligt).
Ja, jag funderar på att gå med snart!
Min kollega hälsar att det var den bästa länk han sett på länge. Han sitter faktiskt och fnissar åt den just nu.
Hur skulle det bli på svenska?
"Ja men gör en jävla makaronilåda med squash och soltorkad tomat då för fan!"
Nja, inte lika svängit.
Duger för mig. Jag har alltid varit svag för imperativ.
Sidor