Undrar om Cajsa Varg skulle känna igen sitt "man tager..." med dagens pimpa? Här är det iallafall "taget...vad fason som helst" dvs lite pelargonblommor från blomkrukan och björklöv från midsommarstången. En aningen pudrat socker över och pinocchiotårtan blev snyggare än Marie Antoinettes håruppsättning. Vad sägs...? [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"8049","attributes":{"class":"media-image alignnone size-full wp-image-508","typeof":"foaf:Image","style":"","width":"450","height":"299","title":"pinocchiot\u00e5rta_2 Mormors mat","alt":"pinocchiot\u00e5rta_2 Mormors mat"}}]] Det blev inte en smula kvar när alla tagit för sig. Receptet är taget från Matklubben.
Kommentarer
Midsommarkänsla säger jag:)
Pelargonblad (helst från doftpelargon)är definitivt något som borde användas mycket mera i matlagningen. Passar t ex mycket bra som smaksättning i sylt och marmelad.
Kurt - tänker du på rosengeranium alias Dr Westerlunds blomma? Testat det själv?
Är det bara jag som blir väldigt irriterad på matklubben, som alltid hamnar först på googlesökningar på något lurigt sätt, och sedan inte visar recepten utan att man loggar in. Jag har blivit medlem men i alla fall på min dator loggas jag inte in automatiskt utan måste krångla med det varenda gång.
Inte riktigt lika illa som sökmotorsidorna som hittarecept o dyl, men ändå inget som gör att jag känner mig positivt inställd till sidan. Jag kanske har fel? Öppen för förklaringar och rättelser.
Tårtan ser oavsett källa helt fantastisk ut, och otroligt tjusig dekoration!
Hannah, nej du är inte ensam om det. Jag har skrivit på min andra blogg då jag blev mycket irriterad en kväll när alla sökresultat pekade på hittarecept.se. Inga av mina egna recept kom upp fast jag sökt i den kombinationen. Tror att det kan vara samma företag bakom båda sajterna men har inte belägg för det.
Här kan du läsa mitt inlägg. http://kinnasblogg.blogspot.com/2011/05/gillar-inte-dominerande-sokordsr...
Fortsätter de så kanske resten av matbloggosfären reagerar. Det finns säkert någon som kan göra en motreaktion även bland matbloggarna...eller...?
Åh, den ser alldeles förföriskt god ut..! Jordgubbar och maräng som är så gott!
Sidor