Anders Öhman föddes i Västergötland tidigt 1960-tal och föddes upp på Findus fiskgratäng, palt, Skogaholmslimpa och burkskinka med spenat.
Matintresset kom i samband med egna lägenheten och inköp av böckerna ”Mat för två omkring 10 kr”, ”Carl Butlers bästa för IKEA” och en prenumeration på Allt om Mat. Köksutbildningen består av ett kvartssekel med oätbara fiaskon och hyfsade smakupplevelser. Framgångarna kunde främst skyllas på buljongtärningar som numera, på grund av en viss överkänslighet, är bannlysta.
Kommentarer
Fint!
Jag håller fullständigt med. Jag ägnar min blogg åt att vidga människors vyer när det gäller mat och visa hur fattig vår kultur skulle vara utan influenser utifrån. Att lära sig om andra människor och deras kulturer är ett mycket bra sätt att bygga broar. Dessutom återberättar jag då och då lite mathistoria, eftersom det i ganska stor utsträckning är historien om människosläktet.
Sidor