Till att börja med – vad jobbar ni med?
LL: Jag är copywriter, matskribent och kokboksförfattare med ett par titlar på mitt samvete.
HF: Jag jobbar inte.
Hur länge har ni samarbetat?
LL: Sedan januari 2007. Jag var hemma med mitt första barn, hade skrivklåda och tänkte väldigt mycket på vad vi skulle äta till middag.
HF: Så en kväll stoppade någon ett mystiskt piller i våra latte och när vi vaknade till sans var vi bloggare!
En pratsam hemmafru, en försvunnen vigselring, en österrikisk sexolog, ett borttrollat fläskberg, futurister på krigsstigen, rotfrukter i motljus, frigörande övningar, dansmaskiner och kölhalning,
Kommentarer
Jag salladskontrar med att säga Yogayama, de gör mat med kärlek de!
Se där. Då är vi uppe i två lunchställen man kan äta på i Stockholm, Sveriges största stad.
Det vore roligt med några fler. Jag är redo att nominera Vegetariskt Matcafé på Hornsgatan. Tre. And counting?
Jag håller med, Lima Deli gör sallader som gör en lycklig flera dagar, jag åt en förra sommaren och tänker fortfarande på den.
Sidor