Jens Linder är kock och journalist som skriver i bland annat Dagens Nyheter. Han har skrivit ett flertal kokböcker, exempelvis Bara bär, Långkok, Svamplycka (tillsammans med Pelle Holmberg) och Made in Sweden samt December (tillsammans med Johanna Westman), som fått priser vid både Årets Svenska Måltidslitteratur och Gourmand World Cookbook Awards.
Koreansk mat är hetare än någonsin, både internationellt och här i Sverige där allt fler matkedjor säljer koreansk chilisås, koreanska nudlar och färdigsyrad kimchi.
Kommentarer
Hej, jag har precis köpt "långkok" och jag undrar
om första upplagan såg annorlunda ut ?,som format och omslagsbild. Jag är lite osäker på om jag köpt den bok som recenserades i tv.
Mvh. Weit
Det är en väldigt fin bok; jag bläddrade i den hos en kompis och ska köpa den så snart jag kan.
Vi gillar boken jättemycket!
Långkok alltså :-)
Hej!
Tips om hur man får tag på din bok?
Verkar slutsåld överallt...
Mvh Anna
Sidor