Liten arg tant. Nördig matskribent, inspirerande föreläsare, sisådär semivegan (fegan) av klimatskäl och vindrickare av guds nåde. Har drivit bloggen Matälskaren sen 2005. Favoritämnen? Konstiga kryddor, matkemi, smarta knep och lite insiderrapporter från krogvärlden.
Med utgångspunkt i den senaste forskningen berättar Lisa Förare Winbladh och Malin Sandström lättbegripligt och underfundigt om vad som händer i köket och hur du lyckas med matlagningen.
Efter sin succé med boken Matmolekyler är Lisa Förare Winbladh äntligen tillbaka. Den här gången med en helt oumbärlig kokbok. Lisa skriver långa recept med många ingredienser.
Kommentarer
Grattis till nya bloggen!
Tack så mycket! Så fint du har det! Första kommentaren på nya matälskaren finns här och nu!
Tack så mycket! Ser väldigt nice ut, kommer att följa bloggen med spänning!
Snyggt! Men nu blir jag lite orolig. Ingen rss?
Tack för tack!
Tobias: Allt kommer till den som väntar ...
Grattis till uppstarten!!! :)
Underbart! Taffel kommer att bli väldigt spännande att följa och med en av Sveriges bästa bloggar under sin domän så börjar det väldigt bra. TACK och lycka till!
Woho, här ska tafflas! Så fint här är i vårt nya hem!
1. Grattis till dig och dina taffelkumpaner!
2. Grattis till oss som kommer att få mycket kul och nördigt att läsa!
Tack!
Detta ska bli spännande :-)
Tack för välkomnandet. Och grattis till nya bloggstället! Spännande. :-D
Tack! Ser fram mot fortsatt läsning av Matälskaren så det blir till att ändra i läsaren. Och det illa kvickt :) Kul initiativ med Taffel.se också!
Vad fint det var här! Grattis och lycka till med tafflandet!
Kul att ni är igång. Jag tror ni har hittat precis rätt - det här har alla matnördar längtat efter.
Hjärtligt tack för välkommnandet, fint att få komma in till er. Ser fram emot en mumsig vinter.
Sidor