Blodapelsin: Det är färgen som gör snackisen
De är överallt. På jobbet, i statusraden på Facebook, på Twitter och så på Skype:
– Köpte blodapelsiner idag... Vilken dröm de är.
– Vad kul! Var de blodiga?
– Menar du röda?
– Mm.
– Mycket.
– Härligt. Jag kom hem med några som inte var det men det är en sort som inte hunnit bli röd än. Har diskuterats på Taffel. Du har nog moroapelsiner.
– Aha... får kolla taffel. Varför skriver folk färger på fb?
– Asså ingen aning.
http://taffel.se/artiklar/blodigt-allvar-apelsinen-utan-historia
http://matalskaren.taffel.se/2009/12/21/stoppa-blodapelsinbedrageriet
– Tack. intressant.
– Mmm, kul att få tjata lite mat : )
– Om jag minns rätt pratades det om blodapelsiner i senaste solens mat. en tant gjorde marmelad
– Måste kolla upp, hann inte se programmet.
– Mmm. roligt det är med taffel... roligt att det är så nördigt : )
– Ja verkligen.
– Färgerna folk skriver är färgen man har på sin bh... så jävla töntigt.
– Ah men.
Kommentarer
Tänk så mycket roligare det vore att skriva färgen på sin apelsin, istället för bh, på facebook.
Jag håller med Malin!
Satsade allt på ett kort I helgen och köpte 1,5 kg blodisar. Ljuvligt sursöta, blev vacker färskpressad juice med finriven ingefära!
Haha, Malin, det vore mycket roligare!
Mikaela, då får jag gratulera, själv blev jag blåst. Du kanske kommer gilla receptet som kommer imorgon...
Det är roligt att det är så nördigt, klart en av de bästa grejerna med taffel =D
Men blodgrape då? Betraktas den som något inavlat som bör skjutas av? Fast den är frisk? Perfekt till frukost.
Har inga kalsonger som är i närheten i färg, så roligt skall vi inte ha det.
Nördigt är bäst!
Blodgrape är ju både vackert och väldoftande, smakar underbart och som du säger, Claes, perfekt på morgonen.
Sidor