8 tips om varför man ska laga gryta
Gryta är ett otroligt bra sätt att ta tillvara på både kött som kräver lång tillagningstid, alla dessa burkar som står i skåpet och blir gamla plus att passa på när det är extrapris på en hel lax eller annan fisk. Här kan man med fantasins hjälp laga de mest fantastiska kreationer. Nedan ser du mina 8 tips till varför man ska laga gryta.
1. Lätt sätt att laga mat till många.
2. Bra lunchlådemat.
3. Sanera skåpen från kryddor, småburkar med såser en skvätt vin eller grädde.
4. Blir bättre dagen därpå för vätskan går in i köttet.
5. Enkelt att kombinera grönsaker med kött, fisk eller skaldjur.
6. Allt-i-ett spar disk
7. Ofta prisvärt att använda framdelskött eller köpa en hel lax
8. Går att variera i all oändlighet
Men det här är säkert inte alla tips - har du något - berätta!
Kommentarer
Tror att du glömde den viktigaste. Det är gott!!:)
Mamma fryste alltid leverpastejen ogräddad, och jag minns mest att det blev bra :)
Sidor