Lästips: Matmolekyler i Forskning & Framsteg

Jodå, vi lever fortfarande! Och snart ska vi skaka lite liv i bloggen igen. Till dess kan ni gotta er i senaste matcentrerade numret av Forskning & Framsteg där Malin och jag bidrar med ett bantat utdrag ur Matmolekyler. Dessutom har jag skrivit en krönika som inte finns på nätet. Dessutom finns en massa andra rafflande artiklar om kossor som inte behöver skämmas trots att de pruttar och om mat med smak av skam.

Läs!

3 kommentarer

  1. Mikael Sinko skrev:

    Hej!

    Varför inte en facebook för saken?

  2. Mikael Sinko skrev:

    Varför finns det inte matserveringar som satsar på att maten skall dofta också?

  3. Kerstin skrev:

    Hej Du kanske har sett den här föreläsningsserien redan men den ligger ju precis i er linje så om inte så kanske det är kul.
    http://www.youtube.com/watch?v=TH9R0J36n7w&feature=edu&list=PL546CD09EA2399DAB

Prenumerera på kommentarerna för detta inlägg (RSS).

Tyck till!